Saturday, 6 July 2013

Second :)

Assalamualaikum semua :) 

18 Jun 2013 :)

Alhamdulillah, Syukur Ya Allah. 
InsyaAllah, takkan pernah lupa apa yang terjadi pada tarikh ini. 
Hihihi. 
Terima kasih semua yang wish :) 

Housemateeee.
Thank you for the suprise. Ceh dah pukul 12 semua acah acah tidur. 
Sekali, ' Happy Birthday to you... Happy birthday ....' 
Haha Alhamdulillah :) 


And and. 
Sempena umur 20 tahun ni. 
Diaorg beli kek Tiramitsu. 
Uhuk uhuk, ada kopi lah. 
Haha time first time Iera makan tu, 
Pergh pergh kopi wey kopi.
Tp watlek je dieorg cakap ' kan dah besar ' 
Hahaha.
Okey iera pun makan, tp mkn kek jelah. 
Yang cream kopi tu tak makan, bagi kat Min. 
Hahaha.

Thank you Min, S, Ika and Tiera :) 
Sayang korang. 


Soooo, org pertama yg wish.
 My lovely #SG Ruzanna Iskandar :) 
Dia call kot tepat pukul 12 tghmlm :D 
Time dia call tu lah, housemate buat kejutan tu. 
Wuwuwuuu terharu haha. 

Yang zana dia call, lagi kelakar. 
' Happy birthday to you ...... ' 
Lepastu aku sajeje diam.
Lepastu zana tanya ' eh birthday kau kan? ' 
haha padahal tak habis nyanyi lagi tu haha
Thank you sayang :* 

Lepas tu diikuti dgn Fiqa and Syaza and Fazlin ;) 
SG dulu. Haha


Lepastu esok paginya, pepagi pukul 7 Asiah Aisyah dah call, 
wish birthday :) 
Hihi thank you sayang.

Yang pasti, SG semua yg wish bukannya panggil nama aku. 
Cis semua panggil ' nama ' yang itu hahaha. 
Apalah korg ni.


So thank you semuaaa :) 
Housemate, SG, #FamilyD dan lain lain semua :)





xoxo.

No comments:

Post a Comment