Saturday, 6 July 2013

Birthday :)

Assalamualaikum semua :)

Hihi dah lama kan tak update blog, tium sikit :***
K dah suka sgt main cium cium kt blog hahaha. 

So nak update apa? 
Hihihi. 


Alhamdulillah,
Nur Athirah Binti Raja Ismail 
sudah 20 tahun :) 

Takde lagi angka 1 kat depan. Sekarang main angka 2 je. Haha
Dah besar dah anak En Raja Ismail dgn Pn Ramlah ni , hihi.



Terima Kasih ,
Mama Abah sebab besar kan Iera. Anak mu yg comel ini Haha. 
K perasan, ah peduli apa. Blog saya, suka hati lah :) 
Terima kasih untuk segala galanya Mama Abah. 
Terima kasih sebab bersabar dgn Iera.
Terima kasih sebab jaga Iera sampai dah besar panjang dan comel mcm ni. 
Terima kasih sebab lahirkan Iera yang comel ni. 
Terima kasih sebab sentiasa ada untuk Iera, disaat org lain tak mampu nak ada dengan Iera. 
Terima kasih sebab sentiasa risau kan Iera. Iera dah besar dah, jgn risau ye :) 
Terima kasih sebab sentiasa berikan yang terbaik untuk Iera. 
Terima kasih sebab sentiasa lakukan yang terbaik untuk Iera. 
Terima kasih atas pengorbanan mama abah untuk Iera. 



I love you Mama Abah :****


Untuk tok, aunty, uncle, abg akak adik semua. 
Terima kasih juga sebab jadi ahli keluarga yang terbaik untuk Iera.
Terima kasih sebab sentiasa ada untuk Iera. 
I love you :) 


Eh, Birthday mama saya 16 June tau!
Dan birthday Iera 18 June.
Dekat je kan? Hihi.
Happy Birthday Mama :***
Love you.
Anddddddddd.
Happy Fathers day Abah :***
Love youuu.

Hihi, btw. 
Malam birthday mama tu, kat Kl. Sebab Ngah kahwin. 
So malam tu, kononnya buat suprise untuk Mama.  
Masuk bilik , tutup lampu.
Iera dgn abah masuk, bawa kek and nyanyikan untuk mama.
 Act, itu suprise untuk Abah sekali.
Sebab birthday Mama 16 June. Kebetulan Fathers day pun 16 June. So celeb sekali lah :) 
Lepas tu dah nyanyi tiup potong kek semua. 
Iera pun sibuk lah pi ambil pinggan semua nak letak kek tu. 
Sekali, nampak akak pasang lilin lagi, 
tp dia pasang kt cup cake tau. 
Lepas tu dia nyanyi lagi , 
 ' Happy birthday to you.... ' 
Iera ingatkan akak nak nyanyi lagi untuk mama, yelah mana tau kek lain utk mama kan. 
So iera pun nyanyi lah sekali. 
Siap tepuk tangan. 
Sekali sampai satu part tuu. 
' Happy birthday to Ieraaaa...... ' 
Hahaha k terus diam, terkejut jap ceh k poyo.
Hahaha
Rupanya, akak abg aunty semua celebrate birthday iera sekali. 
Yelah sbb birthday Iera hari selasa. 
So in advance lah kiranya. 
Hihi kita dpt cup cake. Haha
Thank you Kakak :) 


Then ingatkan mama je dpt hadiah. Rupanya, kita pun dpt hadiah juga :) 
Heeee,terima kasih semua :) 




Ya Allah, 
Syukur Alhamdulillah Ya Allah atas semua pemberian mu. 
Keluarga yang terbaik untuk Nur Athirah Bt Raja Ismail.
:')

























xoxo! 
Next update.
Act dah 7july kan? 
Tahu, korg mst ckp aku baru nak update kan? 
Busy lah bro. 
Bye.

No comments:

Post a Comment