Saturday, 6 July 2013

18 June 2013 :)

Assalamualaikum semua :) 
Okey ini post yang ketiga pasal 


18 Jun 2013.
 InsyaAllah tak akan pernah lupa :') 





Alhamdulillah :') 
Terima Kasih Anda. 


Okey act nak type and cerita pasal benda ni, Emm speechless.Haha
Hanya mampu bersyukur and cakap ' Terima Kasih ' je. Tu je yg mampu. 
Terharu you knowwwwwwwww. 

Okey, to be honest. 
This is my first time, 'someone' celebrate my birthday. A bit suprised. Seriously :')
You should know, that you're the first one do this on my birthday :')
Uhmmm. 
Thank you so much :') 




Okey, mlm tu dia tanya ' esok free tak? ' Haha.
Mestilah free kan, tp acah acah je ckp TAK. 
Then next day, i mean on that day lah kan. 
18  June 2013 , Hari Selasa :) 
Banyakali dia cakap, ' after class, mandi semua siap siap nak kluar '
Lepastu, after maghrib katanya. 
Sekali text cakap ' Tunggu teduhan kasih habis eh ' Haha ish dia ni. 






Then gedebak gedebuk.





Kononnya nak pi tunjuk rumah die. 
Entah mcmana tah, Iera tanya, kedai makan depan tu sedap tak ?
Lepastu dia kata, sedap. Nak makan situ tak? 
Iera pun cakap okey je. 

Dalam hati, dalam otak mmg tk fikir papepun. Just masuk kedai and makan tu je. 
Hahaha sekali masuk je kedaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 




Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
This cake, dah ada atas meja :') 
And ada Bieha Epul Amy and Abdul. 
Haha ni semua komplot dgn dia lah tu untuk semua ni hihi. 
Thank you korang :) 



Apa perasan? 
 Ya Allah, seriously. Terkejut and Terharuuuuuuuu :')


Lepastuuuu...





Sesi tiup lilin and memotong kek :) 
Hihihi. 
Sebenarnya time potong ni semua, 
mmg speechless sgt, taktau nak cakap apa time tu. 
Dalam hati, hanya Allah je tahu apa yg Iera rasa :') 
Mata merah tauuu time tu, nasib je tak nages. Nasib pandai kawal air mata cehh ahaha.
Ehh kalau nages pun, menangis bahagia. Cehh Haha
Alhamdulillah :') 


Lepastu, dia bagi hadiah.
Sebenarnya, bab bagi hadiah tu. 
Iera mcm dh tahu lah, apa yang dia akan bagi. 
Sekali tengok isi dalam nya, Alhamdulillah :) 



Before balik. 
Dia tanya ' How was your day Nur Athirah ? ' 
Hihi first thing i said ' Syukur Alhamdulillah..... ' 

Then.....



Ehh mana boleh bagi tahu semua Haha. 
Ni pun tak bagitahu in details tau. 
Rahsia! Cehh poyo.
Ahh biarlah ini belog saya. 

Then, Dia hantar saya pulang ke rumah :) 















So, Terima Kasih sangat sangat Nazrul Wafiq :) 
Okey ini first time saya sebut nama dia dlm blog saya :) 
So Nazrul Wafiq, you're 'someone' that are important in my life now and InsyaAllah in future :') 
Terima kasih sebab ' always be there for me ' 
Terima kasih sebab sentiasa buat macam macam untuk Nur Athirah.
Terima kasih untuk segalanya :') 
Terima Kasih sebab sentiasa Bersabar dengan saya. 
Terima kasih sebab sentiasa faham saya.




So for this special entry. Saya pun mengupload gambar si Dia :) 





Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
So ini lah dia. Nazrul Wafiq :) 

Awak, Terima Kasih sbb sanggup buat semua ini untuk saya :) 
Saya tak sangka. 
Saya happy sangatttt. 
Tapi saya nak awak tahu, kalau awak tak buat semua ni pun. 
Saya tetap akan happy :') 
Alhamdulillah.



So, itulah dia. 
18 June 2013 yang sangat bermakna. 
Mungkin pada korg yg baca ni mcm benda biasa, but for me. 
Ia sangat sangat lain dan something yg buat saya happy.
Semoga Allah permudahkan segalanya :') 
Amin. 



And thank you epul bieha amy and abdul hihihi 
sebab sama sama memeriahkan keadaan haha
and thanks sbb tolong dafi pilih kan hadiah haha

















btw, time tgh update ni. 
Something berlaku. 
And Syukur Alhamdulillah lagi :') 
Ya Allah aku dah nampak hikmah yang dari apa yg berlaku selama ini.







20 tahun yang sangat bermaknya ya Allah.
Nur Athirah Binti Raja Ismail :*
Semoga Allah jaga semua ini , agar kekal selamanya. 
Amin.
Dan harap sesuatu yang baik berlaku dalam diri Nur Athirah Binti Raja Ismail. 
Amin :)  






No comments:

Post a Comment